10 me te pasurit e Shqiperise (FOTO)Pak ditë më parë “Forbes” publikoi listën e personavemë të pasur në botë…

10 me te pasurit e Shqiperise (FOTO)Sigurisht që Shqipëria nuk ka as Bill Gates dhe Roman Abramoviç por sigurisht që ka njerëz shumë të pasur dhe të suksesshëm në bizneset e tyre, të cilët gjithçka e kanë filluar nga zero në fillim të viteve ’90 dhe tashmë janë miliarderë të vërtetë.Fatkeqësisht nuk e kemi shifrën e saktë të pasurisë së tyre por me siguri ajo llogaritet në qindra milionë dollarë.Këtë listë e kryeson Zamir Mane, një prej biznesmenëve më të suksesshëm në Shqipëri, me një numër të shumtë biznesesh në administrim ai udhëheq pa asnjë dyshim listën e biznesmenëve më të pasur në Shqipëri.Në foto-galerinë e mësipërme shfaqet lista me 10 personat më të pasur në Shqipëri dhe përkrah tyre aktiviteti që ata ushtrojnë.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...