Një banjo në hotel, ku të gjithë të shohin duke e bërë (FOTO)Vizitorët që përdorin banjon në katin e 18-të të një hoteli në New York mund të kenë një pamje fantastike përpara, por nuk është kështu për kalimtarët.

Një banjo në hotel, ku të gjithë të shohin duke e bërë (FOTO)Ata mund të shohin qartësisht se çfarë bëjnë njerëzit në banjon e klubit Boom Boom Room në hotelin Standard në Manhattan.

Për më tepër mësohet se vetë vizitorët e banjove nuk kanë ndonjë shenjë që u bën me dije se mund të shihen nga poshtë. Ndërkohë kalimtarët kuriozë edhe kanë shkrepur foto.

Hoteli është i njohur dhe përdoret edhe nga personazhe VIP si Leonardo DiCaprio dhe Cameron Diaz. Të shpresojmë që paparacët të mos rrinë në pritje që ata të shkojnë në banjo.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...