Shqiptari qe u ka thene po filmave per te rritur… Ne fakt, me shume se sa nje film i thjeshte me permbajtje erotike, ai ku ka marre pjese shqiptari mund te cilesohet me shume si nje film per te rritur, transmeton BW.

Shqiptari qe u ka thene po filmave per te rritur… Iluzionisti i njohur Nadir Murra duket se nuk ka luajtur vetem ne filmat aksion, por ka qene i pranishem edhe ne filma per te rritur.

Nje prej tyre, ku shfaqet Murra eshte filmi i vitit 2002, “Prive”, i cili flet per nje çift ku partnerja joshet nga filmat per te rritur dhe vendos te hyje ne boten e filmave per te rritur.

Pikerisht Murra shfaqet ne filmin erotik si nje prej aktoreve porno qe jane perreth skenes ku behet se*ks. Ne fakt, me shume se sa nje film i thjeshte me permbajtje erotike, ai ku ka marre pjese Murra mund te cilesohet me shume si nje film per te rritur, transmeton BW.

Nadir Murra nuk ka folur ndonjehere per pjesemarrjen ne keta filma, nderkohe qe keto nuk gjenden as ne videot ne Youtube qe flasin per karrieren kinematografike te tij. Nje tjeter film me permbajtje ‘hard se*x’, ku shfaqet Murra, eshte edhe “Snuff killer”. Iluzionisti i njohur se fundmi ka qene i angazhuar ne Tirane me nje program te vetin ne nje prej paketave digjitale.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...