Hoteli ku mund të rrini lakuriq (FOTO)Kush udhëton për pushime, e ka problem ndonjëherë të zgjedhë garderobën. Qetësohuni!

Hoteli ku mund të rrini lakuriq (FOTO)Në botë ka edhe hotele ku mund të rrini krejt zhveshur gjatë gjithë kohës.

Fotot topless të princeshës Kate Middleton treguan se në hotele mund të rrish si të duash, por duhet të ruhesh nga paparacët.

Por sa kohë nuk jeni i famshëm, mos e vrisni mendjen.

Aq më tepër që disa prej këtyre resorteve dhe hoteleve janë këtu pranë, në Greqi.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...