10 peisazhet më interesante në botë (FOTO)Toka ka shumë bukuri të mëdha që na mahnitin, mirëpo jo të gjithë kem kënaqësinë që t’i shikojmë të gjitha.

10 peisazhet më interesante në botë (FOTO)10 peizazhe të cilat kanë një bukur shumë madhe, me pamje shumë të rralla dhe me karakteristikat e tyre të veçanta.

Po fillojmë me tokën jo pjellore në Parkun Nacional të Dakotës së Jugut.

1.Badlands National Park, South Dakot
2. The Pinnacles, Cervantes, Australia
3. Salar de Uyuni, Bolivia
4. Chocolate Hills, Bohol Island, Philippines
5. Grand Prismatic Spring, Yelloëstone National Park, wyoming
6. Mineral Forest, Pamukkale, Turkey
7. The Wave, Arizona
8. Sossusvlei, Namib-Naukluft Park, Namibia, Africa
9. Giant’s Causeway, Northern Ireland, UK
10. Cano Cristales, Villavicencio, Colombia

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...