Se*ks me një të burgosur (FOTO)Një infermiere burgu është duke u gjykuar për marrëdhënie seksuale me një të burgosur, i dënuar për përdhunim, derisa kolegët e saj bënin roje.

Se*ks me një të burgosur (FOTO)Karen Cosford, 47 vjeçare, kishte marrëdhënie seksuale me Brian McBride i dënuar me burgim të përjetshëm.

Gjykata dëgjoi se Cosford i kishte dërguar atij tekste dashurie duke i thënë: “Ti je bota ime”, “Më mungon aq shumë” dhe “Nuk mund të presim për ju që të dilni jashtë”.

Carolyn Falloon, 50, Jacqueline Flynn, 46 vjeç, dhe David Sunderland, 49, janë kolegët e saj që janë duke u gjykuar, për ngjarjet që kanë ndodhur në burgun Wakefield, Yorkshire-n perëndimor.

Prokurorët thonë se, pavarësisht se të pandehurit kanë mohuar akuzat, Flynn gjatë intervistave të policisë kishte pranuar se ajo kishte qëndruar roje jashtë qelisë së McBride.

Cosford kishte mohuar të gjitha akuzat, përderisa gjykimi është duke vazhduar.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...