Motër e vëlla, bien në dashuri me njëri-tjetrinNick dhe Daniele janë vëlla e motër, ose më mirë gjysmë të tillë, pasi kanë të njëjtën nënë, por baballarë të ndryshëm.

Motër e vëlla, bien në dashuri me njëri tjetrinE pavarësisht këtyre marrëdhënieve të ngushta, 30-vjeçari dhe 25-vjeçarja kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin, një ndjenjë kjo që nuk është aspak prej gjakut…

Lajmi rreth tyre tashmë është përhapur në gjithë botën e kjo, edhe për faktin se dashuria mes tyre ka lindur në rrethana aspak të zakonta.

Nick, një fëmijë që është braktisur nga nëna e tij dhe i marrë në kujdestari nga prindër të tjerë, tregon se ishte dashuri në shikim të parë.

Ata e dinin se çfarë ata ishin duke bërë, atë që po rrezikonin e megjithatë, mendonin brenda vetes se po bënin gjënë e duhur.

Ndërkaq, marrëdhëniet e inçestit janë të ndaluara me ligj në Skoci dhe ndaj tyre erdhi dënimi përfundimtar: një vit secili nën arrest shtëpiak, me një paralajmërim se nëse kapen përsëri në një marrëdhënie seksuale, do ketë 2 vjet burg për ta.

Për më shumë, u është instaluar në shtëpi edhe një kamera, për të parë se ligji nuk është shkelur.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...