Një histori prekëse dashurie (FOTO)Kjo është historia e një çifti të dashuruar të cilët në ditën e dasmës aq shumë të planifikuar nuk mundnin të martoheshin, pasi nusja ishte e sëmurë rëndë.

Një histori prekëse dashurie (FOTO)Ky mund të quhet një shembull perfekt i një dashurie të vërtetë dhe ata që janë të dashuruar duhet të shohin.
Ajo duhet të ishte dita më e lumtur e jetës së tyre, por pavarësisht planeve nuk mund të prisnin për një ditë tjetër.

Jamie Amos dhe Jonathan Tajoya, në çift nga Portland, Oregon u martuan pak ditë më parë, por vetëm dy ditë para se Jamie ti nënshtrohej një operacioni në tru për të hequr një masë tumorale nga e cila vuante.
Martesa u bë edhe pse në oborrin e spitalit, ku Jamie u vesh me të bardha dhe i shoqi i saj me kostumin e dhëndërisë.

Jonathan u shpreh u lumtur që ishte martuar me Jamie dhe nuk shfaqi asnjë shenjë pendese, pavarësisht se si do shkonte operacioni i së shoqes, ai bëri që dita e tyre e dasmës të mos mbetej një ëndërr duke e surprizuar pa masë të shoqen e tij.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...