Shqiptarja i pret penisin burrit, pasi ai e tradhëtonte!Ndosha ka lexuar artikujt e disa lajmeve më parë që një grua aziatike i preu organin genital burrit dhe ia varri në një tullumbace që të fluturonin.

Shqiptarja i pret penisin burrit, pasi ai e tradhëtonte!Kështu ka ndodhur edhe me emigranten shqiptare e cila i ka prerë organin genital burrit të saj 50 vjeçar pasi e kapi me presh në duar në krahët e një femre tjetër.
Çifti jetonte prej disa vitesh në Lefkadha të Greqisë. Gruaja kishte dyshuar për burrin e saj dhe kishin biseduar por ai asnjëherë nuk e kishte pranuar madje përgjigjej ashpër kur ajo e pyeste duke mohuar çdo gjë.

Por dita që ajo priste erdhi pasi ajo vendosi që të zbulonte të shoqin përmes ndjekjes së lëvizjeve të tija.

Më pas burri u transportua në spitalin e Janinës në gjendje të rëndë ndërsa gruaj do të përballet me drejtësinë.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...