Masazhe relaksuese dhe të frikshme (FOTO)Masazhi është një moment relaksues me të vërtetë special. Por kohët e fundit është përhapur një metodë e re qetësie trupore, fal masazheve të veçanta që ofrohen nga gjarpërinjtë.

 Masazhe relaksuese dhe të frikshme (FOTO)Harrojini kremrat apo vajin e parfumosur të masazhit, tendenca e fundit për mirëqenien fizike janë pikërisht gjarpërinjtë e të gjitha përmasave

Përdoruesja e “Snake therapy”, është Ada Barak, pronarja e një qendre estetike izraeliane. Por terapia e saj kohët e fundit po përhapet në masë në të gjithë botën, madje ka arritur edhe në Moskë, ku të pasurit dëshirojnë të mbështillen nga zvarranikët.

“Ky trajtim është tepër qetësues. Gjarpri falë kontaktit me lëkurën ndanë ngrohtësinë, sepse zvarranikët janë kafshë me gjak të ftohtë dhe në këtë mënyrë dhurojnë një ndjenjë relaksimi të veçantë”, shpjegon Olga Lutovinova, e cila drejton një nga këto qendra masazhi.

Sigurisht jo të gjithë personat janë të detyruar të bëjnë një masazh të tillë në trupin e tyre, pasi pranojnë që gjarpëri është imazh negativ.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...

Kërkimet për këtë postim...