Shtepia-tunel: veper arti me mjete rrethanore (FOTO)Dan Havel dhe Dean Ruck perdoren traret dhe derrasat e dy shtepive te shmbura per te krijuar nje veper arti permes se ciles mund te udhetosh. Objekti qe shihni ne foto, eshte nje tunel artistik. Fatkeqesisht, ne qendrueshmerine e tij ne permasat hapesire-kohe ka patur luhatje dhe objekti eshte vete-shkaterruar.

Shtepia tunel: veper arti me mjete rrethanore (FOTO)

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...