Banjo më e frikshme në botë (FOTO)Kjo mund të quhet një nga banjot më të frikshme në botë. Aty ku duhet të ishin pllakat apo dyshemeja, është vetëm një xham nga i cili shikohet gjithçka poshtë, por 14 kate poshtë.

Banjo më e frikshme në botë (FOTO)Nuk dihet se çfarë kanë pasur në mendje pronarët e një apartamenti në Guadalahara, Meksikë, kur kanë ndërtuar këtë banjo në katin e 15-të, pikërisht aty ku duhej të kalonte një ashensor. Ashensori nuk u ndërtua kurrë dhe pronarët vendosën që tek hapësira boshe të ndërtojnë një banjo. Po të shohësh poshtë kur je në këtë banjo,është shumë e frikshme.
Ajo se çfarë thuhet është se të rrish mbi këtë banjo vërtet të shpëton. Disa thonë me shaka se kjo është një mënyrë e mirë që të mbarosh shpejt e shpejt punë.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...