Gjëja më e turpshme që mund të ndodh në një transmetim live! Kujdes, + 18 (VIDEO)Kur momente të tilla të lenë me gojë hapur dhe të irritojmë pa masë!

Një incident i pahijshëm u transmetua live nga televizori, kur dy tifoz ndërsa reporterja bukuroshe po përshkruante situatën e tifozërisë, dy të rinj pa pikë turpi vijuan në një gjest aspak të hijshëm.

Në të njëjtën kohë teleshikuesit e “Sky Sporte” që po ndiqnin reportazhin live, ngrinë nga skena e turpshme e dy tifozëve të Norits, të cilët inskenuan një rol dashurie…!alb-observer

Për më shumë në videon në vijim:

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...