Lamtumira e fundit e 17-vjeçarit që preku miliona njerëz deri dhe hollywood-in! (VIDEO)Ka tronditur mbarë opinionin lamtumira e fundit e 17-vjeçarit Shawn Wilson Miller, i cili e filmoi atë.

Miller vuante nga një sëmundje kronike në zemër dhe i ishte nënshtruar disa ndërhyrjeve kirurgjikale, si dhe kishte kryer të paktën dy transplantime të zemrës.

Fjalët e tij të fundit Miller i filmoi dhe i publikoi në You Tube dhe siç mund ta imagjinoni, prekën me miliona njerëz në kohë rekord dhe bëri xhiron e botës.

“Nuk jam në jetë për aq kohë sa shpresoja, por dua të them se ishte një udhëtim i mrekullueshëm dhe se nuk ndjeva hidhërim.

Jetoje jetën tënde në limit, sepse kurrë nuk e di se çfarë do të ndodh”, thotë ndër të tjerash 17-vjeçari para se të vdiste.

Ndërkohë, sipas mediave dhe cikleve të hollywood-it, historia e tij së shpejti pritet të bëhet film.alb-observer

Për më shumë në videon me mesazhin e lamtumirës së 17-vjetarit:

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...