FOTO – lajm: Koralet, bizhuteritë e botës nënujoreNë botën e mrekullueshme të nënujshme, koralet janë pjesa më e bukur. Ngjyra e tyre është fantastike, ndërsa format që marrin janë nga më të ndryshme.

FOTO – lajm: Koralet, bizhuteritë e botës nënujoreKoralet janë ndër organizmat më të vjetër të planetit dhe kanë ndërtuar dinastitë e tyre.

Por ato janë të kërcënuara nga ndryshmet klimaterike kryesisht.

Fotografitë e mëposhtme do t’ju bindin se koralet janë bizhuteritë e botës ujore.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...

Kërkimet për këtë postim...