Vajza me flokët më të gjatë në botë (FOTO)Dihet që flokët janë një dobësi tepër e madhe për femrat, dhe nisur nga kjo një vajzë ka menduar të mos i presë flokët gjatë gjithë jetës së saj.

Vajza me flokët më të gjatë në botë (FOTO)Me kalimin e viteve, gjatësia e tyre ka arritur deri në 2 metër e 21 centimetra dhe sot Anna njihet si vajza me flokët më të gjatë.

Vajza është shfaqur përpara publikut në Kiev, gjatë regjistrimit zyrtar për pjesëmarrjen në rekordet Guinnes.

Anna nuk ka thënë sesa e vështirë është mbajtja e flokëve kaq të gjatë dhe përkujdesja për to.

Flokët e Annës arrijnë deri në fund të takave të këpucëve dhe nisur nga ky fakt, vajza është e detyruar të mbajë veshur gjithnjë këpucë me taka tepër të larta ose përndryshe rrezikon të pengohet me flokët e saj.

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...