Sekreti i gurit që qëndron në ajër!Guri i “ajrit” dhe mistri i tij!

Sekreti i gurit që qëndron në ajër!Një gur gjigand, që ndodhet në fshatin Al-Hassa në Arabin Saudite, qëndron në ajër në një distancë prej 11 cm nga sipërfaqja e tokës një herë në vit gjatë muajit prill dhe vijon të qëndrojë në atë pozicion për rreth 30 minuta!

Thuhet se para disa vitesh, citon alb-observer.com, një kriminel u vra pikërisht pas këtij shkëmbi, pasi ishte fshehur aty. Incidenti ndodhi gjatë muajit prill, të vitit 1989-të. Ndërkohë mund të shikon dhe njollat e gjakut që ndodhen ende mbi shkëmb, që për një arsye që pashpjegueshme në momentin kur shkëmbi shkëputet nga sipërfaqja e tokës njollat kthehen në të lëngshme!

Banorët e zonës, disa herë janë munduar të fshijnë njollat e gjakut, por më kot. Pas disa vitesh ato rishfaqen përsëri automatikisht.
Ligjet e islamit, nuk lejojnë që kjo dukuri e rrallë të bëhet e njohur në mbarë botën, por e mbajnë atë të fshehtë, duke u mjaftuar vetëm në Arabi si sekreti i përbashkët!/alb-observer.com/

Çfarë mendoni? Komentoni më poshtë...

Lajme të tjera...